Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
02/10/2007

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου σχετικά με τις δηλώσεις του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κ. Χατζηδάκη, μετά τη συνάντησή του με τον Κοινοτικό Επίτροπο Ζακ Μπαρό για το θέμα της Ολυμπιακής

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΝ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κ. Χατζηδάκη, μετά τη συνάντησή του με τον Κοινοτικό Επίτροπο Ζακ Μπαρό για το θέμα της Ολυμπιακής, επισημαίνει τα εξής:

Το ζήτημα της Ολυμπιακής δεν είναι ένα «περίπλοκο νομικό» θέμα, όπως δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, αλλά μείζον πολιτικό θέμα για τη χώρα και τον ελληνικό λαό.

Ο κ. Κ. Χατζηδάκης, αντί να συνεχίζει τα παζάρια στη βάση των απαράδεκτων πιέσεων και κατευθύνσεων της Ε.Ε., οφείλει να εγκαταλείψει τα σχέδια για την ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής και τους εκβιασμούς προς του εργαζόμενους της εταιρείας.

Σήμερα όσο ποτέ, η χώρα μας έχει ανάγκη την αναβάθμιση και ανασυγκρότηση της Ολυμπιακής ως δημόσιας επιχείρησης με εθνικό και κοινωνικό ρόλο σε όφελος των πολιτών και της Περιφέρειας.

To Γραφείο Τύπου