Skip to main content.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
30/10/2007

Κάλυψη θέσεων τηλεφωνητών από τυφλούς προστατευόμενους του Ν.2643/98

Ερώτηση του Θ.Λεβέντη πος τον Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας

Στα 18-6-07 η Περιφερειακή Διεύθυνση  Αττικής και Νήσων του Ο.Α.Ε.Δ. προκήρυξε την πλήρωση 33 θέσεων εργασίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΔΕ τυφλών πτυχιούχων τηλεφωνητών για τη Δ.Ε.Η. Α.Ε. και το Δημόσιο. Σύμφωνα με την προκήρυξη έπρεπε πρώτα οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και μετά να ακολουθήσει η μηχανογραφική επεξεργασία των αιτήσεων για να συνταχθούν οι ενδεικτικοί πίνακες βαθμολόγησης με φθίνουσα σειρά μορίων. Κατόπιν με βάση τη σειρά τους θα κληθούν να προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που τεκμηριώνουν την ακρίβεια των δηλουμένων στοιχείων και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα.

Οι ενδιαφερόμενοι υπέβαλαν τις αιτήσεις τους και από τότε έχουν παρέλθει περίπου τρεις μήνες και ακόμα δεν ανακοινώθηκαν οι ενδεικτικοί πίνακες βαθμολόγησης ώστε να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη συνέχιση της διαδικασίας πρόσληψης.

Κατόπιν αυτών, ερωτάται ο κ. Υπουργός:

•    Πότε προβλέπεται να συνταχθούν οι ενδεικτικοί πίνακες βαθμολόγησης των ενδιαφερομένων για κάλυψη θέσεων τηλεφωνητών στη Δ.Ε.Η. και Δημόσιο από τυφλούς πτυχιούχους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση του διαγωνισμού;

Ο ερωτών Βουλευτής

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ