Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
14/11/2005

Αντιπροσωπεία του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς με επικεφαλής το Βουλευτή Αττικής Θανάση επισκέφθηκε τη Κοινότητα των Θρακομακεδόνων και την Πολυκλινική του Ολυμπιακού χωριού

Κοινοβουλευτική Ομάδα Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς

Ο Κοινοτάρχης Θρακομακεδόνων κ. Θ. Οικονόμου ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για τις προσπάθειες και τις διεκδικήσεις της κοινοτικής αρχής, για τα έργα που βρίσκονται υπό δημοπράτηση και σημείωσε ότι το πρόβλημά της είναι η ανυπαρξία έστω και ενός γιατρού για την υγειονομική φροντίδα των κατοίκων.

Κατά την επίσκεψη στην Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Παπαμίχος ενημέρωσε για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ανάπτυξη σταδιακά του συνόλου των δυνατοτήτων της μονάδας και την αξιοποίηση των μηχανημάτων προηγμένης τεχνολογίας (κληρονομιά των Ολυμπιακών Αγώνων), που προσκρούει στην μη εγκατάσταση των δικαιούχων, ακόμα, στις κατοικίες του Ολυμπιακού Χωριού.

Ανέφερε τις προσπάθειες που καταβάλλονται για υπογραφή σύμβασης με τους ασφαλιστικούς φορείς για εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και για τη δημιουργία ξενώνα για τους ανθρώπους με αναπηρίες, που θα τους παρέχεται φροντίδα από τη μονάδα αποκατάστασης.

Ο Βουλευτής Θανάσης Λεβέντης υποσχέθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προωθήσει τα προβλήματα που αναφέρθηκαν στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, στη Βουλή και θα στηρίξει τα αιτήματα που αναδείχθηκαν από τη συζήτηση.

To Γραφείο Τύπου