Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
28/11/2005

Ολοκληρώθηκε το 4ο Συνέδριο της Νεολαίας Συνασπισμού

4o συνέδριο νεολαια συν

Ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ οι εργασίες του 4ου Τακτικού Συνεδρίου της Νεολαίας Συνασπισμού, με την ψήφιση του Κειμένου Θέσεων, των Καταστατικών αλλαγών και την εκλογή του νέου Κεντρικού Συμβουλίου της Οργάνωσης.

Το Κείμενο Θέσεων, μετά και από την ενσωμάτωση τροπολογιών και προσθηκών, υπερψηφίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία του Σώματος (4 σύνεδροι ψήφισαν λευκό).

Αμέσως μετά την ψήφιση των Θέσεων και των Καταστατικών αλλαγών, οι σύνεδροι εξέλεξαν με μυστική ψηφοφορία το νέο Κεντρικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από τους/τις εξής (σε αλφαβητική σειρά):

Το νέο Κεντρικό Συμβούλιο αποτελείται από 26 άνδρες και 11 γυναίκες. 23 μέλη του προέρχονται από τις Οργανώσεις της Αθήνας και 14 μέλη του από Οργανώσεις της περιφέρειας. 17 μέλη του Οργάνου εξελέγησαν για πρώτη φορά. Ο μέσος όρος ηλικίας των μελών του είναι τα 23 έτη.

Το νέο Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας Συνασπισμού συγκροτήθηκε σε σώμα αμέσως μετά την εκλογή του και εξέλεξε (με 35 ψήφους υπέρ, 1 λευκό και 1 απουσία) νέο Γραμματέα τον 24χρονο Δημήτρη Τζανακόπουλο, τελειόφοιτο φοιτητή της Νομικής Σχολής Αθήνας.

To Γραφείο Τύπου