Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
29/01/2008

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΝ, σχολιάζοντας ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά προηγούμενη ανακοίνωσή μας σχετικά με τη συνάντηση του κ. Γκέιτς με τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ Ε-MAIL ΣΑΣ.

Συνηθίζεται όταν ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει επίσημες συναντήσεις να ενημερώνει την κοινή γνώμη για τα όσα συζητούνται σε αυτές, ιδίως όταν επιθυμεί να διαφοροποιηθεί από την κυβερνητική πολιτική ή όταν υπάρχει διαφωνία με τον συνομιλητή του.

Τέτοια ανακοίνωση παραδόξως δεν εκδόθηκε ποτέ. Το ΠΑΣΟΚ προτίμησε να απαντήσει στον ΣΥΝ, αντί να ενημερώσει τους πολίτες για τις θέσεις που εξέφρασε ο κ. Παπανδρέου στη συνάντηση του με τον κ. Μπιλ Γκέιτς για το ζήτημα της σύμβασης του ελληνικού κράτους με την Microsoft. Του ανακοίνωσε άραγε πως, αν ποτέ εκλεγεί πρωθυπουργός, θα ακυρώσει τη σύμβαση που έκανε η χώρα μας με το μεγαλύτερο παγκόσμιο μονοπώλιο; Δεν θα μάθουμε ποτέ... για λόγους που όλοι και όλες κατανοούμε.

Καλό είναι, πριν απευθύνει το ΠΑΣΟΚ κατηγορίες περί λαϊκισμού στον Συνασπισμό, να φροντίσει να σταματήσει να χρησιμοποιεί προεκλογικά πρακτικές που υποτιμούν τους ανθρώπους που ασχολούνται με τις νέες τεχνολογίες, όπως το μοίρασμα dial up συνδέσεων με αστική χρέωση προς άγρα ψήφων, σαν να πρόκειται για καθρεφτάκια και χάντρες σε ιθαγενείς.  

To Γραφείο Τύπου