Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
14/02/2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Το 5ο Συνέδριο του Συνασπισμού με την πολιτική του απόφαση, την εκλογή νέου Προέδρου επιβεβαίωσε την μέχρι τώρα θετική πορεία του κόμματος και έστειλε αισιόδοξα και ελπιδοφόρα μηνύματα για τον Συνασπισμό, ανοίγοντας νέους δρόμους για την Αριστερά και για τον τόπο μας.

Το Αριστερό Ρεύμα του Συνασπισμού εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός ότι ο σ/φος Τάσος Κανταράς, μέλος της προηγούμενης Πολιτικής Γραμματείας, από τα ιδρυτικά μέλη του Συνασπισμού, με σημαντική προσφορά στους αγώνες του Συνασπισμού στη Μακεδονία, δεν εξελέγη στη νέα ΚΠΕ. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν για την μη εκλογή του και του εκφράζουμε την αμέριστη εμπιστοσύνη μας.

Εκφράζουμε, επίσης τη λύπη μας για το ότι μια σειρά σύντροφοι και συντρόφισσες, που είχαν αναλάβει πολύ κρίσιμους τομείς ευθύνης του κόμματος και τους οποίους υπηρέτησαν με επιτυχία, δεν έγινε δυνατό να εκλεγούν στη νέα ΚΠΕ.

Επιμένουμε στην ανάγκη ότι όλοι αυτοί οι σύντροφοι και συντρόφισσες μπορεί και πρέπει να συμβάλλουν από θέσεις σημαντικής ευθύνης στη νέα ελπιδοφόρα  πορεία του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ.

Το Αριστερό Ρεύμα του Συνασπισμού