Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
12/02/2008

Μηνύματα προς το 5ο Συνέδριο του ΣΥΝ

Νέα μηνύματα έφτασαν το Σαββατοκύριακο για το 5ο Συνέδριο του ΣΥΝ.

Από το Βουλγάρικο Σοσιαλιστικό Κόμμα

Χαιρετιστήριο στο 5ο Συνέδριο του ΣΥΝ έστειλε ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Σεργκέϊ Στανίσεφ με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος του Βουλγαρικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, όπου μεταξύ άλλων τονίζει:

«Για το κόμμα μας οι σχέσεις με τα προοδευτικά κόμματα της Ελλάδας αποτελούσαν πάντα προτεραιότητα. Οι φιλικές αυτές σχέσεις και η συνεργασία ήταν πάντοτε σημαντικές για την ανάπτυξη της Νοτιανατολικής Ευρώπης.

Τώρα, όντας μέρος της μεγάλης Ευρωπαϊκής οικογένειας είμαστε και πάλι μαζί συμμεριζόμενοι και συνεισφέροντας στις ιδέες οικοδόμησης της Ενωμένης Ευρώπης και υποστηρίζοντας την Ευρωπαϊκή ένταξη όλων των Βαλκανικών χωρών. Αυτό κάνει την συνεργασία μας ζωτικά αναγκαία ακόμα περισσότερο».

Από το Σοσιαλιστικό Κόμμα Ολλανδίας

Στο δικό του μήνυμα ο ΓΓ του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ολλανδίας Χανς Βαν Χαϊνιγκεν, τονίζει:

« Το Σοσιαλιστικό Κόμμα Ολλανδίας συγχαίρει το Συνασπισμό για την πρόσφατη επιτυχία στις βουλευτικές εκλογές και την αυξανόμενη επιρροή σας στην ελληνική κοινωνία. Ευχόμαστε στο 5ο Συνέδριο σας κάθε σοφία και κάθε επιτυχία στον αγώνα σας για μια καλύτερη Ελλάδα και ένα καλύτερο κόσμο. Προσβλέπουμε στις  κοινές μας  δράσεις στο μέλλον».

Από την Πρωτοβουλία για την Καταλωνία/ Πράσινοι

Η Πρωτοβουλία για την Καταλωνία/Πράσινοι στο δικό της μήνυμα τονίζει:

«Η πολιτικη που εχετε υιοθετησει με το ανοιγμα προς τα κοινωνικα κινηματα και την οικολογια παρακολουθειται ενδελεχως απο την Πρασινη Πρωτοβουλια για την Καταλωνια/Iniciativa per Catalunya Verds. Ειμαστε δυο πολιτικοι σχηματισμοι που μοιραζομαστε παρελθον,παρον και μελλον».

Χαιρετιστήριο μήνυμα έστειλε και το Κομμουνιστικό Κόμμα Βραζιλίας.