Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
13/03/2008

Συνέντευξη Θ.Μαργαρίτη στο ραδιόφωνο του ΑΝΤΕΝΝΑ

Ο Θ. Μαργαρίτης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ (Θ. Σιαφάκας), αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, μεταξύ άλλων, τόνισε:

ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

«Η κυβέρνηση έχει την πολιτική ευθύνη για την κοινωνική αναταραχή που υπάρχει με σοβαρές συνέπειες στην καθημερινότητα των πολιτών. Η πρωτοβουλία της για το Ασφαλιστικό έχει μόνο εισπρακτικό χαρακτήρα, με την αναδιανομή πόρων για την κάλυψη των ελλειμμάτων. Θυμίζει ένα κακό διαχειριστή πολυκατοικίας που «δανείζεται» από το αποθεματικό ώστε να καλύψει τις προσωπικές του τρέχουσες οικογενειακές υποχρεώσεις.»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ:

«Τα ποσοστά που φέρουν οι δημοσκοπήσεις σηματοδοτούν μια αριστερή κινητικότητα των πολιτών που αναζητούν νέες λύσεις έξω από τα νεοφιλελεύθερα δόγματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υποχρεωμένος από τα πράγματα να διατυπώσει μια συνολική προγραμματική πρόταση για κοινωνικές και πολιτικές συμμαχίες οι οποίες θα διαμορφώσουν μια νέα πλειοψηφία σε προοδευτική κατεύθυνση για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Πρέπει δηλαδή να μετεξελιχθεί αυτό το κίνημα διαμαρτυρίας προς το δικομματισμό σε μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση.»

To Γραφείο Τύπου