Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
26/03/2008

Ανακοίνωση του Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΝ, σχετικά με τα προβλήματα του αθηναϊκού και γενικότερα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση εκπροσώπων του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Αθηνών

Με το Προεδρείο της Ε.Π.Σ. Αθηνών συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 26/03 οι εκπρόσωποι του ΣΥΝ Συναδινός Τζούλιος, υπεύθυνος του Αθλητικού Τμήματος και ο Χρήστος Πιλάλης, μέλους της ΚΠΕ του ΣΥΝ.

Συζητήθηκαν τα θέματα της επιχορήγησης των Ενώσεων των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων, του καταστατικού και του εκλογικού συστήματος της ΕΠΟ, της υγειονομικής περίθαλψης των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, της έλλειψης γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Από την πλευρά του ΣΥΝ, τονίσθηκαν οι ευθύνες της Πολιτείας και η υποχρέωσή της να έχει υπό την αρωγή της το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης δηλώθηκε η διάθεση του ΣΥΝ να συμβάλλει τόσο στην επίλυση των προβλημάτων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όσο και η στήριξη σε οικολογικές πρωτοβουλίες ποδοσφαιρικών σωματείων και τη ΕΠΣ Αθηνών για τη δεντροφύτευση των ελεύθερων χώρων των γηπέδων και την ενεργοποίηση του αθλητικού κόσμου στα ζητήματα ποιότητας ζωής και προστασίας των ελεύθερων χώρων της ευρύτερης Αθήνας.

Τμήμα Αθλητισμού