Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
27/03/2008

Δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα, σήμερα στα Δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να συμπαρασταθεί στην ΟΜΕ - ΟΤΕ, για την εκδίκαση της προσφυγής της Διοίκησης του ΟΤΕ κατά της απεργίας των εργαζομένων

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας με αντιπροσωπεία του κόμματος από τους Δημ. Στρατούλη, μέλος της Π.Γ., υπεύθυνος για την εργατική πολιτική, και Γ. Μπάρκα, μέλος της Γραμματείας του Κ.Σ. της Νεολαίας ΣΥΝ, παρευρέθηκε σήμερα στα Δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να συμπαρασταθεί στην  ΟΜΕ - ΟΤΕ, για την εκδίκαση της προσφυγής της Διοίκησης του ΟΤΕ κατά της απεργίας των εργαζομένων.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο Αλ. Τσίπρας δήλωσε:

«Παράνομη και καταχρηστική δεν είναι η απεργία των εργαζομένων. Παράνομη και καταχρηστική είναι η προσπάθεια της κυβέρνησης να εκποιήσει τον εθνικό πλούτο. Παίζονται παιχνίδια πολλών εκατομμυρίων στις πλάτες του ελληνικού λαού. Παίζονται παιχνίδια στο Χρηματιστήριο όπου τζογάρουν το δημόσιο πλούτο. Εταιρείες οι οποίες αγοράζουν αέρα, πουλάνε αέρα και όλα αυτά στις πλάτες των εργαζομένων, στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Ο ΟΤΕ είναι περιουσία του ελληνικού λαού. Ο κ. Αλογοσκούφης, ο κ. Καραμανλής δεν έχουν κανένα δικαίωμα να εκχωρούν το μάνατζμεντ της δημόσιας περιουσίας στους Γερμανούς επενδυτές. Ο ΟΤΕ πρέπει να παραμείνει δημόσιος και πρέπει να αγωνιστούμε όλοι και να διευρύνουμε αυτό το μέτωπο αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων.»

To Γραφείο Τύπου