Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
30/03/2008

Δήλωση του Δημήτρη Στρατούλη μέλους της ΠΓ και υπεύθυνου εργατικής πολιτικής του ΣΥΝ, σχετικά με το Ασφαλιτικό και τις Ιδιωτικοποιήσεις

Σχετικά με το Ασφαλιστικό και τις ιδιωτικοποιήσεις ο Δημήτρης Στρατούλης μέλος της ΠΓ και υπεύθυνος εργατικής πολιτικής του ΣΥΝ έκανε την εξής δήλωση:

«Ακόμα κι αν ψηφιστεί το Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο από την οριακή κυβερνητική πλειοψηφία για μας τίποτα δεν θα έχει τελειώσει. Θα αρχίσει ένας νέος κύκλος αγώνων για να ακυρωθεί ο αντι-ασφαλιστικός νόμος στην πράξη. Επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει την καμπάνια του για την συγκέντρωση υπογραφών από εκατομμύρια πολίτες υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για το Ασφαλιστικό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ασκήσει δυναμική αντιπολίτευση στην κυβερνητική πολιτική ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και θα στηρίξει τους απεργιακούς αγώνες των εργαζομένων για την υπεράσπισή της. Ταυτόχρονα θα προβάλλει τις δικές του εναλλακτικές προτάσεις για την επανεθνικοποίηση των ιδιωτικοποιημένων επιχειρήσεων στρατηγικής και κοινωνικής σημασίας και για ένα μοντέρνο δημόσιο τομέα που να παρέχει φτηνές και ποιοτικές υπηρεσίες σε όλο το λαό».

To Γραφείο Τύπου