Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
09/04/2008

Δήλωση του Δ. Στρατούλη σχετικά με την συνάντηση των υπουργών Αλογοσκούφη και Χατζηδάκη με τον αντιπρόεδρο της Deutsche Telecom

Σχετικά με την συνάντηση των υπουργών Αλογοσκούφη και Χατζηδάκη με τον αντιπρόεδρο της Deutsche Telecom, ο Δημήτρης Στρατούλης μέλος της ΠΓ του ΣΥΝ δήλωσε τα ακόλουθα:

«Η Κυβέρνηση παρά τις αντιδράσεις των εργαζομένων και της κοινωνίας συνεχίζοντας από εκεί που άρχισαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ προχωράει ταχύτατα στην εκποίηση του ΟΤΕ και την εκχώρηση του management του στην γερμανική Deutsche Telecom. Η κυβέρνηση ξεπουλώντας τον ΟΤΕ ξεπουλάει το ίδιο το μέλλον της χώρας και συντελεί ένα μεγάλο οικονομικό πολιτικό κοινωνικό εργασιακό και εθνικό έγκλημα με μη αναστρέψιμες αρνητικές συνέπειες.

Το ξεπούλημα του ΟΤΕ αφαιρεί από την χώρα μας  το πιο ισχυρό εργαλείο της για την έρευνα την ανάπτυξη και διάχυση των νέων τεχνολογιών σε όλη την οικονομία και την κοινωνία. Θα επιβαρύνει υπέρμετρα με υψηλά τιμολόγια τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών τους πολίτες και θα έχει τραγικές συνέπειες για την εθνική κυριαρχία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ  καλεί τους εργαζόμενους σε ένα παλλαϊκό μέτωπο για την αποτροπή του νεοφιλελεύθερου εγκλήματος της εκποίησης του ΟΤΕ».

To Γραφείο Τύπου