Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
20/04/2008

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Ο Δημ. Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, υπεύθυνος για την εργατική πολιτική, σχετικά με τη διανομή από την κυβέρνηση προπαγανδιστικών φυλλαδίων για το ασφαλιστικό στον κυριακάτικο Τύπο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση επιμένει στην εφαρμογή του αντιασφαλιστικού νόμου και επειδή αυτό εξακολουθεί να συναντά την καθολική αντίδραση των εργαζομένων και της νεολαίας, προσπαθεί τώρα να τους πείσει με διανομή προπαγανδιστικών φυλλαδίων γιʼ αυτό το νόμο μέσω των κυριακάτικων εκδόσεων των εφημερίδων με χρήματα μάλιστα του δημοσίου, δηλαδή των ίδιων των ασφαλισμένων ως φορολογούμενων.

Η πρακτική αυτή της κυβέρνησης είναι πολιτικά απαράδεκτη και σκανδαλώδης. Ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί από την κυβέρνηση να σταματήσει άμεσα να ξοδεύει δημόσιο χρήμα για να διαφημίζει τις αντικοινωνικές πολιτικές της.

Εμείς θα συνεχίσουμε τη μάχη για την κατάργηση στην πράξη του αντιασφαλιστικού νόμου, που θίγει όλους τους ασφαλισμένους και κυρίως τις μητέρες και τους νέους, και για τη συγκέντρωση υπογραφών από εκατομμύρια πολίτες για τη διενέργεια λαϊκού δημοψηφίσματος για το νόμο αυτό.»

To Γραφείο Τύπου