Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
30/04/2008

Δήλωση του Δ. Στρατούλη σχετικά με την σημερινή συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής για το θέμα της εκχώρησης του ΟΤΕ στη Ντόιτσε Τέλεκομ

Η κυβέρνηση προσπαθεί να δημιουργήσει στην κοινωνία κλίμα δήθεν «σκληρών διαπραγματεύσεων» με τη γερμανική Ντόιτσε Τέλεκομ για την πώληση του ΟΤΕ, ενώ στην ουσία έχουν συμφωνήσει για την ταμπακέρα, δηλαδή για την εκχώρηση σʼ αυτή του μάνατζμεντ του ΟΤΕ.

Τα όσα ακούγονται από την κυβέρνηση περί δήθεν συνδιοίκησης στον ΟΤΕ από το ελληνικό δημόσιο και από την Ντόιτσε Τέλεκομ, είναι «παραμύθια της Χαλιμάς» και αποτελούν το χρυσόχαρτο περιτυλίγματος της καραμπινάτης εκχώρησης του πραγματικού «κουμάντου στον ΟΤΕ» στους Γερμανούς κατά παράβαση μάλιστα του ίδιου του προεκλογικού προγράμματος της ΝΔ, στο οποίο δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο.

Εμείς στο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμπαραστεκόμαστε στην κυβέρνηση στις δήθεν «σκληρές διαπραγματεύσεις» της με την Ντόιτσε Τέλεκομ, γιατί κανείς σʼ αυτή τη χώρα δεν την υποχρέωσε και δεν την εξουσιοδότησε να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε το ξεπούλημα του ΟΤΕ. Αντίθετα, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ακυρώσουμε το μεγάλο οικονομικό, πολιτικό και εθνικό έγκλημα του ξεπουλήματος του ΟΤΕ.

To Γραφείο Τύπου