Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
06/05/2008

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, παραβρέθηκε σήμερα στην συγκέντρωση των εργαζομένων στον ΟΤΕ στην Πλατεία Κλαυθμώνος και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το ξεπούλημα του ΟΤΕ στην Deutsche Telecom αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην μεταπολιτευτική ιστορία του τόπου. Έτσι όπως το πάει η κυβέρνηση σε λίγο θα υψώσει την γερμανική σημαία έξω από το Mέγαρο Μαξίμου και ο κ. Αλογοσκούφης, προς χάρη του εκλεκτού του, του κ. Βγενόπουλου και της Marfin, τη σημαία του Ντουμπάι έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Εμείς ζητάμε συντονισμένο αγώνα των συνδικάτων και όλης της ελληνικής κοινωνίας, ώστε να αποτραπεί η εκποίηση του δημόσιου πλούτου. Συντονισμένο αγώνα των εργαζομένων στον ΟΤΕ, των εργαζομένων στα λιμάνια,  στην Ολυμπιακή για να αποτρέψουμε το έγκλημα που ετοιμάζει η κυβέρνηση με τις ιδιωτικοποιήσεις του δημόσιου πλούτου της χώρας μας»

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το αν θα βρει χρήματα για να πληρώσει  την αγωγή του κ. Βγενόπουλου, δήλωσε:

«Νομίζω ότι η ζεστασιά του κόσμου είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για μας. Με τόσο θερμή υποστήριξη, δεν θα έχουμε πρόβλημα να ξεπληρώσουμε τις οφειλές μας με sτο μεγάλο κεφάλαιο».

To Γραφείο Τύπου