Skip to main content.
Συνασπισμός της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας
07/05/2008

Ανασυγκρότηση του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του ΣΥΝ

Σε συνέχεια του 5ου Συνεδρίου του ΣΥΝ και της εκλογής νέας Πολιτικής Γραμματείας ο σφος Γιάννης Μπαλάφας ανέλαβε την ευθύνη για τα τμήματα Αποδήμου Ελληνισμού, Διεθνών Σχέσεων και Εξωτερικής Πολιτικής.

Στην ολομέλεια του  τμήματος Διεθνών Σχέσεων (30.4.2008) που συγκλήθηκε με στόχο την ανασυγκρότηση εξελέγη  υπεύθυνη εκ μέρους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής η σφα Ρένα Δούρου. Παράλληλα, εξελέγη και εξαμελής γραμματεία από τους/τις Μανώλη Αναστασιάδη, Λουτσίκα Κεφαλωνίτου, Δημήτρη Μαράκα, Γιάννη Μπαχάρα, Καίτη Νικολάτου, ¨Ηβη Ρόκου ενώ την Νεολαία θα εκπροσωπεί ο σφος Νίκος Σβέρκος.

Σημειώνεται ότι μετά από 17 χρόνια συνεπούς και γόνιμης ενασχόλησης και προσφοράς ως υπεύθυνος για τα Διεθνή, προσφορά που αναγνωρίστηκε από όλους/ες όσοι συμμετείχαν, ο σφος Πάνος Τριγάζης θα παραμείνει μέλος του Τμήματος ενώ ανέλαβε την ευθύνη του Τμήματος Εξωτερικής Πολιτικής και της Επιτροπής για την Άμυνα εκ μέρους της ΚΠΕ.

Στην συζήτηση για τον απολογισμό και τον προγραμματισμό του τμήματος συμφωνήθηκε ότι πρώτη προτεραιότητα θα είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση της Βαλκανικής Διάσκεψης του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς που προγραμματίζεται για τις 7-8 Ιουνίου 2008 στην Θεσσαλονίκη.

Η Γραμματεία του ΤΔΣ