Skip to main content.

Επικαιρότητα

Δεκέμβριος 2006

31/12/2006

Αντιπροσωπεία του ΣΥΝ επισκέφθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το Κέντρο Αποκατάστασης-Αποθεραπείας Παίδων στη Βούλα

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Αλαβάνος, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, έκανε την εξής δήλωση σχετικά με την εκτέλεση του Σαντάμ Χουσείν:

30/12/2006

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΙΝ

29/12/2006

ΑΚΡΩΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

Ανακοίνωση του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΝ για τον θάνατο του Μάριου Πλωρίτη

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2006 ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 16

28/12/2006

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μέλος της Π.Γ. και Υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΝ, ο οποίος παρευρέθηκε σήμερα στη συγκέντρωση των εργαζομένων της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων στο Υπουργείο Απασχόλησης

Σχετικά με τις δηλώσεις του Υπουργού Δημόσιας Τάξης, ότι οι διαδηλώσεις δεν του επιτρέπουν να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στη γερμανική εφημερίδα «Φρανκφούρτερ Αλγκεμάινε Τσάιτουνγκ», ο Ν. Χουντής, Γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΝ, τόνισε:

27/12/2006

Αντιπροσωπεία της Ν.Ε. Β' Θεσσαλονίκης του Συνασπισμού παραβρέθηκαν στην κινητοποίηση των εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας Ζαγκλιβερίου και των κατοίκων της περιοχής

Αποκλιμάκωση της κρίσης στη Σομαλία

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μέλος της Π.Γ. και Υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΝ, σχολιάζοντας τη σημερινή συνέντευξη του κ. Γ. Αλογοσκούφη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Αλαβάνος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την αύξηση της εγκληματικότητας και για τους χειρισμούς του Υπ. Δημόσιας Τάξης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλ. Αλαβάνος και οι Γ. Τόλιος, μέλος της Π.Γ., υπεύθυνος για θέματα Αγροτικής πολιτικής και Υγείας του ΣΥΝ και Γ. Μπενάτος, υπεύθυνος Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής συναντήθηκαν σήμερα με τον Πρόεδρο του ΕΦΕΤ

Σχετικά με τις απολύσεις στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων Θεσσαλονίκης, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΝ, δήλωσε τα εξής:

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥΣ

26/12/2006

Ο κ. Β.Πολύδωρας κλιμακώνει τη συκουφαντική του επίθεση. Ακέραιες οι ευθύνες της κυβέρνησης.

24/12/2006

Παιδιά του Συλλόγου Φιλιππινέζων μεταναστών στην Ελλάδα (KASAPI) επισκέφθηκαν σήμερα παραμονή Χριστουγέννων τα γραφεία του ΣΥΝ και τραγούδησαν τα κάλαντα στον Πρόεδρο του ΣΥΝ, Αλ. Αλαβάνο.

23/12/2006

Σε σχέση με δημοσιεύματα σημερινών εφημερίδων για «ιδιωτικά ΑΕΙ», από το Γραφείο Τύπου του ΣΥΝ εκδόθηκε η παρακάτω δήλωση:

22/12/2006

Ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΝ για την πρόσφατη Έκθεση της Επιτροπής κατά των Βασανιστηρίων του Συμβουλίου της Ευρώπης

21/12/2006

Βασικά αποσπάσματα από την ομιλία του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συανσπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλέκου Αλαβάνου, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΗΣΥΧΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΤΟΥΜΑΝΙΔΗ εκπροσώπων της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, στο Δ.Σ. της ΟΣΠΑ

Δήλωση του Δημ. Στρατούλη, μέλους της Π.Γ. και υπεύθυνου εργατικής πολιτικής του ΣΥΝ για το θέμα της Ολυμπιακής

Ο Ν. Βούτσης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Α. Παπασταθόπουλου του ραδιοσταθμού «105,5 στο ΚΟΚΚΙΝΟ», σχετικά με δημοσίευμα της στήλης ΠΑΝΔΩΡΑ στο σημερινό ΒΗΜΑ, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ο Ν. Βούτσης, υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του ΣΥΝ, σχολιάζοντας την πρόσφατη Έκθεση της Επιτροπής κατά των Βασανιστηρίων του Συμβουλίου της Ευρώπης, δήλωσε τα εξής:

Ο Παναγ. Λαφαζάνης, μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνος για την Οικονομική και Κοινωνική πολιτική του ΣΥΝ, σχολιάζοντας την απόφαση της Διαιτησίας για επιστροφή στην Ολυμπιακή 600 εκ. ευρώ, έκανε την παρακάτω δήλωση:

20/12/2006

Ανακοίνωση του Τμήματος Αθλητισμού του ΣΥΝ

Με αφορμή σχετικό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» - 18-12/2006, για πιθανή συνεργασία ελλήνων διπλωματών της Μόσχας με κυκλώματα εμπορίας ανθρώπων, το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΝ, τονίζει:

Ο Ν. Βούτσης, υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του ΣΥΝ, σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση της GPO -που έγινε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού MEGA- σχετικά με τις δηλώσεις του Υπουργού Δημόσιας Τάξης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σχολιάζοντας σε ραδιοφωνικό σταθμό τη στάση και τις δηλώσεις του κ. Πολύδωρα, ο Νίκος Χουντής, γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΝ, τόνισε:

19/12/2006

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

Ανακοίνωση του Τμήματος του Συνασπισμού για τα Σώματα Ασφαλείας σχετικά με την τελευταία επίθεση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα εναντίον του ΣΥΝ

Δήλωση της Μάγδας Σπηλιοπουλου, μέλους της ΚΠΕ και υπεύθυνης Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΝ

Ομιλία του Γιάννη Δραγασάκη στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού έτους 2007

Συγχαρητήριο μήνυμα ΣΥΝ στο ΑΚΕΛ

ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Τεράστιο πολιτικό ζήτημα η επίθεση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης κατά του ΣΥΝ.

18/12/2006

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

Ανακοίνωση του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του Συνασπισμού

Ο Π. Λαφαζάνης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ σχετικά με την επίθεση του κ. Πολύδωρα εναντίον του ΣΥΝ, τόνισε τα εξής:

Συνάντηση Φώτη Κουβέλη με Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία

17/12/2006

Να παρέμβει ο Αραβικός Σύνδεσμος υπέρ της συνεννόησης των Παλαιστινίων

16/12/2006

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέκος Αλαβάνος, πληροφορηθείς τον θάνατο του δημοσιογράφου Γιάννη Διακογιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

15/12/2006

Για τα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε.

Η έλλειψη ανταγωνισμού στο Τραπεζικό σύστημα έχει επιβάλλει στην Τραπεζική Αγορά καταβολή χαμηλού έως μηδενικού επιτοκίου στους μικροκαταθέτες

Ο Ν. Βούτσης, υπεύθυνος τύπου και επικοινωνίας του ΣΥΝ, απαντώντας στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Αντώναρου για την ανάρτηση πανό στη Βουλή, έκανε την εξής δήλωση:

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Αλαβάνος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το πρόστιμο που επεβλήθη στη VODAFON για το σκάνδαλο των υποκλοπών, δήλωσε τα εξής:

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλ. Αλαβάνος μαζί με τον Κ. Ήσυχο, μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρέσβη της Κούβας κ. Χερμές Χερνάντες Χερέρα και συζήτησαν τις διεθνείς εξελίξεις και ιδιαίτερα το θέμα του εμπάργκο στην Κούβα.

14/12/2006

Αίτημα για σύγκληση της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για τα λιμάνια της χώρας

Για το άπλωμα πανό για τον ΟΤΕ συνδικαλιστών του ΣΥΝ στη Βουλή

Επίκαιρη Ερώτηση Αλέκου Αλαβάνου για τους ρακοσυλλέκτες

Ο Ν. Βούτσης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του κόμματος, επΆ αφορμή του προστίμου που επεβλήθη από την ΑΔΑΕ στην εταιρεία Vodafone έκανε το παρακάτω σχόλιο:

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλ. Αλαβάνος συναντήθηκε σήμερα με τα Προεδρεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, στην ομιλία του στη Βουλή σχετικά με την τροπολογία για την πώληση του ΟΤΕ, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

13/12/2006

Αναζητείται στρατηγικός επενδυτής για τη διακυβέρνηση της χώρας!

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο φίλος και σύντροφος Νίκος Ηρακλειανός

Η ΚΠΕ του ΣΥΝ εκφράζει τη βαθιά της λύπη για τον ξαφνικό θάνατο του Νίκου Ηρακλειανού σε ηλικία μόλις 51 ετών.

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια συναντήθηκε ο βουλευτής και πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού Ν.Α. Κωνσταντόπουλος.

Ο Ευάγγελος Αποστόλου, μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνος για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΝ, με αφορμή την αλλαγή του τρόπου εκλογής των συλλογικών οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλ. Αλαβάνος, μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του Νίκου Ηρακλειανού, μέλους της Γραμματείας της Ν.Ε. Β' Αθήνας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σήμερα εκδικάζεται στο Εφετείο της Αθήνας η υπόθεση του Προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέντ Ασλάμ. Αν θα παραμείνει στη χώρα μας ή αν θα απελαθεί στο Πακιστάν, μετά από σχετικό αίτημα του Πακιστανικού καθεστώτος.

12/12/2006

Δήλωση του Αλέκου Αλαβάνου για την τροπολογία για την πώληση του ΟΤΕ

Διημερίδα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς με θέμα των Προϋπολογισμό του Κράτους για το 2006, Οικονομικές και Κοινωνικές Συνέπειες

Επιστολή της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για τον απεργό πείνας Μπεχιτς Αστσις, συνήγορο υπεράσπισης κρατουμένων στις φυλακές της Τουρκίας

Σχετικά με τη συνάντηση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δ. Αβραμόπουλου με την Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) , το Τμήμα Υγείας του ΣΥΝ επισημαίνει:

Σχετικά με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Θ. Ρουσόπουλου για την τροπολογία για τον ΟΤΕ, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και πρώην μέλος της Διοίκησης του ΟΤΕ, δήλωσε τα εξής:

Σχετικά με τις σημερινές ανακοινώσεις των κ.κ. Δ.Σιούφα και Γ.Παπαθανασίου, για τον πληθωρισμό και τις επενδύσεις

11/12/2006

Επίσκεψη Αλέκου Αλαβάνου στο Κέντρο Αποκατάστασης - Αποθεραπείας Παίδων στη Βούλα.

Ο Μιχάλης Σαμπατακάκης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και υπεύθυνος για τα θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής, μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., δήλωσε:

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Α. Αλαβάνος, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ:

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλ. Αλαβάνος έκανε την ακόλουθη δήλωση για το Κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά:

Σύσκεψη του Προέδρου του Συνασπισμού Αλέκου Αλαβάνου με εκπροσώπους καλλιτεχνικών σωματείων και δημιουργούς για το νομοσχέδιο περί Πολιτιστικής Χορηγίας

10/12/2006

Σχετικά με δημοσκοπήσεις που αναφέρονται και σε σενάρια εκλογικής συνεργασίας

09/12/2006

Ο Ν.Βούτσης, υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του ΣΥΝ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σχετικά με την τροπολογία που κατατίθεται σήμερα για την πώληση του ΟΤΕ, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ του ΣΥΝ και πρώην μέλος της Διοίκησης του ΟΤΕ, δήλωσε τα εξής:

08/12/2006

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ την πρακτική που έχει καταλήξει πλέον να είναι κοινοβουλευτικός θεσμός.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Αλαβάνος, στο συνέδριο του ΣΑΕ αναφορικά με το θέμα της ψήφου των Ελλήνων της Διασποράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

07/12/2006

ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΣ: «ΤΣΙΤΣΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΦΕΥΓΕΙ!»

Για την εξαγγελία του Πρωθυπουργού για νομοθετική πρωτοβουλία με την οποία θα θεσμοθετηθεί η δυνατότητα των Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό να ψηφίζουν στις εκλογές

Η έκθεση Μπεϊκερ επιβεβαιώνει την αποτυχία της πολιτικής Μπους

Νέα αύξηση του επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας,

Ο Θ. Μαργαρίτης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και υπεύθυνος της Επιτροπής του κόμματος για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών, με αφορμή τη δημοσίευση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα Ναρκωτικά, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ο Π. Λαφαζάνης, μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής πολιτικής του ΣΥΝ, σχολιάζοντας την ομιλία του κ. Κ. Καραμανλή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ., έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλ. Αλαβάνος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις εξελίξεις στο Κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά, δήλωσε:

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλ. Αλαβάνος, έκανε την παρακάτω δήλωση σχετικά με τη συζήτηση για το άρθρο 16:

Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ με Λιβανέζικη αντιπροσωπεία

06/12/2006

Ανακοίνωση του Τμήματος Παιδείας του ΣΥΝ για το άρθρο 16

Ανακοίνωση του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΝ για τον θάνατο του Γ.Λαζάνη

Αναφορικά με το όργιο κερδοσκοπίας που συντελείται στα Δημόσια Νοσοκομεία το Τμήμα Υγείας-Πρόνοιας του ΣΥΝ επισημαίνει:

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Λαζάνη.

Επίσκεψη Αλ.Αλαβάνου στο εργοστάσιο Κεράνης

Ευρεία σύσκεψη της GUE για τις αλλαγές στην αγορά κρασιού

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντισμού και την ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Υπουργείου Υγείας, το Τμήμα Υγείας του ΣΥΝ επισημαίνει:

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλ. Αλαβάνος, μιλώντας σήμερα στον Ρ/Σ «Κόκκινο 105,5» (Μ.Κοττάκη, Τ.Παππά, Ευγ.Λουπάκη) και αναφερόμενος στο άρθρο 16, σημείωσε μεταξύ άλλων:

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλ. Αλαβάνος έκανε την ακόλουθη δήλωση για τον θάνατο του Γ. Λαζάνη.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝ ΑΛ. ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΣΤΟΝ Ρ/Σ «105.5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ»

05/12/2006

Με αφορμή την κατάθεση σήμερα στη Βουλή από τον Υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Παυλόπουλο του σχεδίου του νέου Υπαλληλικού Κώδικα, το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του ΣΥΝ, τονίζει:

Μήνυμα του Προέδρου του Συνασπισμού Αλ.Αλαβάνου προς τον Πρόεδρο της Βενεζουέλας κ.Τζάβες

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΝ, σχολιάζοντας την ομιλία του κ. Γ. Αλογοσκούφη στο Συνέδριο του Economist, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Εκτ. Επιτροπής του Κόμματος «Ευρωπαϊκή Αριστερά» που πραγματοποιήθηκαν στις Βρυξέλλες στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2006 με την παρουσία του Προέδρου Φάουστο Μπερτινότι.

Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του για την αντιμετώπιση νοσηρών φαινομένων στο δημόσιο βίο από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, συναντήθηκε, μετά από αίτημά του, με την Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε., κα. Αλέκα Παπαρήγα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ν.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ στο ραδιοσταθμό «105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» (εκπομπή Θ.Καρτερού & Αλ.Παπασταθόπουλου)

Σχετικά με τα όσα είπε σήμερα στους δημοσιογράφους ο Διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Βουρλούμης, ο Δ. Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, δήλωσε τα εξής:

04/12/2006

Ο βουλευτής και πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού Ν.Α. Κωνσταντόπουλος, συναντήθηκε σήμερα με το Προεδρείο της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΝ Δημήτρης Παπαδημούλης σχολιάζοντας στην τηλεόραση της ΝΕΤ τις οργανωτικές αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ δήλωσε:

Ο Π. Λαφαζάνης, μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνος οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής του ΣΥΝ, αναφερόμενος στις προωθούμενες ιδιωτικοποιήσεις και την κατάσταση στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, έκανε το παρακάτω σχόλιο:

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΝ, σχολιάζοντας την ομιλία του κ. Αλογοσκούφη στο Συνέδριο του Ελληνο-αμερικάνικου Επιμελητηρίου, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Αλαβάνος, αμέσως μετά από την συνάντησή του με την ΠΟΕΔΗΝ, συζήτησε με την Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), εν όψει της αυριανής κινητοποίησής τους.

Συνάντηση ΣΥΝ με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗN)

Σχετικά με τις δηλώσεις του Υπουργού Απασχόλησης για το νέο τρόπο υπολογισμού των συντάξεων, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ., δήλωσε τα εξής:

03/12/2006

Για την Παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρία

02/12/2006

Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς

01/12/2006

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΝ

Για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Δελτίο Τύπου της Πολιτικής Κίνησης Νέας Σμύρνης

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλ. Αλαβάνος παρευρέθηκε σήμερα στις εκδηλώσεις για το AIDS που διοργανώνουν φορείς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, στο κέντρο της Αθήνας και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ: ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ