Skip to main content.

Επικαιρότητα

Νοέμβριος 2006

30/11/2006

ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Μιλώντας στον Ρ/Σ Φλας (κ.Μπ.Αγρολάμπο) και στον Ρ/Σ Πλάνετ (κ.Τσούμπο) ο γραμματέας της ΚΠΕ του Συνασπισμού Νίκος Χουντής, σχετικά με τα συνεχιζόμενα κρούσματα αστυνομικής βίας δήλωσε :

Ν.Α.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: «ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ»

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλ. Αλαβάνος συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία συγγενών των θυμάτων της RICOMEX.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Αλαβάνος, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που αφορά στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας δήλωσε:

29/11/2006

Γεννάει ανησυχίες η ευθυγράμμιση της ελληνικής κυβέρνησης με τις επιλογές του ΝΑΤΟ

Με το Σωματείο Ρακοσυλλεκτών Αθηνών-Πειραιώς «Ο ΕΡΜΗΣ» είχε σήμερα συνάντηση ο Πρόεδρος του ΣΥΝ ΑΛ. Αλαβάνος

Ο Ν. Βούτσης, υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του ΣΥΝ, σχετικά με τις δηλώσεις του Υπ. Δημόσιας Τάξης έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος παρευρέθηκε σήμερα στην συγκέντρωση των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα υγείας και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος, όταν πληροφορήθηκε το θάνατο του Χρήστου Τεγόπουλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Συλλυπητήριο τηλεγράφημα του Νίκου Κωνσταντόπουλου στην οικογένεια του Κ.Τεγόπουλου

Σχετικά με την προδικαστική απόφαση στέρησης δικαιώματος κατηγορούμενου να διορίσει συνήγορο της επιλογής του

Σχετικά με τις προτάσεις του ΣΕΒ για την αναθεώρηση του Συντάγματος, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και υπεύθυνος της εργατικής πολιτικής του, δήλωσε τα εξής:

28/11/2006

Ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ

Η Πολιτική Γραμματεία στη σημερινή συνεδρίασή της, αφού ενημερώθηκε από τον Γραμματέα της ΚΠΕ για τη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Α΄ Θεσσαλονίκης, συζήτησε αναλυτικά το θέμα και κατέληξε στα:

Ο βουλευτής και πρώην Πρόεδρος του ΣΥΝ, Ν. Α. Κωνσταντόπουλος συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, μετά από αίτημά του για τα φαινόμενα που εξαχρειώνουν τη δημοσιογραφία και την πολιτική.

Συνάντηση ΣΥΝ με τον Φινλανδό Πρέσβη για το Παλαιστινιακό και τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή

27/11/2006

ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ: «Ο ΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΧΩΡΙΣ ΠΥΞΙΔΑ»

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλ. Αλαβάνος και ο Δημ. Αδαμόπουλος, υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας του κόμματος, συναντήθηκαν σήμερα με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία.

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλ. Αλαβάνος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα σενάρια περί αλλαγής του εκλογικού νόμου, τόνισε:

ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

25/11/2006

25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

O Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Αλαβάνος έκανε την εξής δήλωση σχετικά με τους συμβασιούχους του Υπουργείου Πολιτισμού:

Οι γυναίκες του ΣΥΝ μαζί με την Νεολαία του κόμματος, διοργάνωσαν σήμερα Σάββατο 25/11/06 δημόσια εκδήλωση κατά της βίας των γυναικών

24/11/2006

Ανακοίνωση του Τμήματος Γυναικών του ΣΥΝ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας των Γυναικών

Δευτερολογία του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέκου Αλαβάνου στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία

Με αφορμή την ομιλία του Υπουργού Υγείας κ. Αβραμόπουλου σχετικά με την «Εθνική Στρατηγική στην Υγεία», ο ΣΥΝ επισημαίνει τα εξής:

Ο Παν. Λαφαζάνης, μέλος της ΠΓ και υπεύθυνος για την οικονομική και κοινωνική πολιτική του ΣΥΝ, μιλώντας σήμερα στο Συνέδριο της ΟΤΟΕ, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

Συγχαρητήριο μήνυμα Αλαβάνου στον Πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ολλανδίας

Συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων που προκάλεσε ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς για τα θέματα της Παιδείας

Σχετικά με την τροπολογία για τη ρύθμιση των οφειλών των εργοληπτικών εταιρειών προς το ΙΚΑ,

23/11/2006

Αντιπροσωπεία του ΣΥΝ επισκέφτηκε σήμερα στο νοσοκομείο τον κακοποιημένο φοιτητή. Αμέσως μετά η αντιπροσωπεία του κόμματος επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσ/νίκης.

Με την Πρόεδρο της Βουλής κα 'Aννα Μπενάκη Ψαρούδα συναντήθηκε σήμερα ο Νίκος Α. Κωνσταντόπουλος, πρώην Πρόεδρος του ΣΥΝ, βουλευτής Α' Αθηνών

Ο Παν. Λαφαζάνης, μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΝ, αναφερόμενος στο φορολογικό νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ο ΣΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Επαφές για «λευκά κελιά» και συνάντηση με ODP Τουρκίας.

22/11/2006

Αντιπροσωπεία του ΣΥΝ επισκέφτηκε σήμερα τον χώρο του ΟΛΘ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΖΑΧΑΡΗΣ

Η δολοφονία του Πιέρ Τζεμαγιέλ να μην οδηγήσει σε νέα Λιβανική τραγωδία

Μπ.Μπρεχτ: «Σκέφτομαι σημαίνει αλλαγή ...» Το αδιαχώρητο στην παράσταση λόγου και μουσικής που διοργάνωσε ο Συνασπισμός την Τρίτη 21 Νοεμβρίου.

Ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΝ Νίκος Χουντής, μιλώντας στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στην Θεσσαλονίκη, τόνισε:

Σχετικά με τη διάταξη του «μίνι ασφαλιστικού» για συμμετοχή των ασφαλισμένων στις προληπτικές ιατρικές εξετάσεις τους

21/11/2006

O Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Αλαβάνος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις προτάσεις για αλλαγή του εκλογικού νόμου, έκανε την εξής δήλωση:

Ανακοίνωση του Τμήματος του Συνασπισμού για τα Σώματα Ασφαλείας

Δήλωση του Νίκου Κωνσταντόπουλου

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος παρέστη σήμερα στο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών και κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης στην εκδίκαση της αίτησης προσωρινής αποφυλάκισης του Προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα Τσάβετ Ασλάμ.

Σχετικά με τα όσα είπε σε ημερίδα για τις ΔΕΚΟ ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Βουρλούμης, ο Δημ. Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, δήλωσε στο ραδιοσταθμό « ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» τα εξής»

20/11/2006

Κατάθεση αναφορά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. προς τον Πρόεδρο του τριμελούς Συμβουλίου Επιθεώρησης για πειθαρχικές κυρώσεις στον Πρόεδρο του Αρειου Πάγου

Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Σχετικά με την ανακοίνωση της Διοίκησης του ΟΤΕ για τη νέα κατάληψη κτιρίου του ΟΤΕ από την ΟΜΕ-ΟΤΕ, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, που παραβρέθηκε σΆ αυτή, δήλωσε τα εξής:

Σχετικά με τις «προτάσεις συνεργασίας» στελεχών το ΠΑΣΟΚ προς τον ΣΥΝ και με τις απόψεις στελεχών της Ν.Δ. για αλλαγή του εκλογικού νόμου,

19/11/2006

Σχετικά με τις εικόνες ξυλοδαρμών πολιτών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, που μετέδωσαν τα ΜΜΕ το Σαββατοκύριακο, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΝ επισημαίνει:

17/11/2006

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Συνασπισμού

Καταθέτοντας στεφάνι στο Πολυτεχνείο εκ μέρους του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, ο Γραμματέας της ΚΠΕ, Νίκος Χουντής δήλωσε :

16/11/2006

Ανατροπή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής στην Υγεία

Απαιτείται ριζική αλλαγή του συστήματος προμηθειών των Ενόπλων Δυνάμεων

Απόφαση πραξικόπημα για το νεοαποικιοκρατικό ξεπούλημα του ΟΛΠ

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΝ, αναφερόμενος στην επιστολή Μπαρόζο και τη δραστική περικοπή έργων του Γ' ΚΠΣ, έκανε το παρακάτω σχόλιο:

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλ. Αλαβάνος παρευρέθηκε σήμερα στη συγκέντρωση των συμβασιούχων στην πλατεία Κλαυθμώνος και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σε επίκαιρη ερώτηση του Προέδρου της Κ.Ο. του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλ. Αλαβάνου σχετικά με την ανάγκη ύπαρξης ψυχολόγων στα σχολεία, απάντησε η Υπουργός Παιδείας κυρία Γιαννάκου.

Συνέντευξη του Νίκου Κωνσταντόπουλου στο ραδιόφωνο "ΑΘΗΝΑ 9,84", εκπομπή του Β.Πάϊκου

15/11/2006

Δεν είναι για όλους ίδια τα μηνύματα της εξέγερσης του Νοέμβρη

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αλαβάνος συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον νέο Πρόεδρο του ΔΗΚΟ κ. Μάριο Καρογιάν. Μετά τη συνάντηση έγιναν δηλώσεις:

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Αλαβάνος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τον Προϋπολογισμό του 2007 που κατετέθη χθες στη Βουλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλ. Αλαβάνος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παυλόπουλου για τους συμβασιούχους, έκανε την εξής δήλωση:

Παρέμβαση Συνασπισμού προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού

14/11/2006

Αλέκος Αλαβάνος: "Διπρόσωπη η κυβέρνηση της Ν.Δ., εξαπολύει επίθεση σε όλα τα μέτωπα εναντίον των εργαζομένων"

Επιστολή ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε απάντηση της πρόσκλησης του Υπουργού Δημ.Τάξης για διακομματική σύσκεψη σχετικά με το θέμα της αντιμετώπισης των μικρών διαδηλώσεων στην Αθήνα

Μήνυμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ για την ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Ο Π. Λαφαζάνης, μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΝ, αναφερόμενος στον προϋπολογισμό του 2007, έκανε το παρακάτω σχόλιο:

Σημαντική η συμβολή του Κινήματος των Αδεσμεύτων και της Ινδίας στη διεκδίκηση ενός πολυπολικού κόσμου

Σχετικά με όσα δήλωσε ο Υπουργός Απασχόλησης για το ασφαλιστικό μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό

13/11/2006

Να παραπεμφθεί για πειθαρχικό αδίκημα ο Πρόεδρος του Αρειου Πάγου

Ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, ο οποίος παραβρέθηκε εκ μέρους του κόμματος στην κατάληψη του Διοικητικού Μεγάρου του ΟΤΕ από την OME-OTE δήλωσε τα εξής:

Στήριξη των ψαράδων Χαλκιδικής

Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Συνέντευξη Ν.Κωνσταντόπουλου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ (εκπομπή Γ.Παπαδάκου)

12/11/2006

Σχετικά με τις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων, με αφορμή την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο Δημ. Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, υπεύθυνος για την Εργατική πολιτική, δήλωσε τα εξής:

10/11/2006

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, σχολιάζοντας τις πολιτογραφήσεις αλλοδαπών, έκανε την εξής δήλωση:

Οι εργαζόμενοι στον ΕΛΓΑ κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου!

Στην αναθεώρηση του Συντάγματος να καταργηθεί η συνταγματική ρύθμιση για τον «αυτόματο πιλότο» της αύξησης μισθών δικαστών, βουλευτών κ.λ.π.

Συντάξεις με μειωμένη προϋπηρεσία

Σχετικά με την επίδειξη αυταρχισμού και σκληρής βίας κατά των εργαζομένων του ΟΛΘ ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, δήλωσε τα εξής:

09/11/2006

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΝ για τις δηλώσεις για το ασφαλιστικό του Γ.Γ. του Υπουργείου Απασχόλησης

Δήλωση Γιάννη Τόλιου, μέλους της ΠΓ του ΣΥΝ, για τις ανατιμήσεις στα φάρμακα

Δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Φ.Κουβέλη για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τους συμβασιούχους.

Ο Π. Λαφαζάνης, μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΝ, αναφερόμενος στα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Μ. Κεφαλογιάννης για την ποντοπόρο ναυτιλία, έκανε το παρακάτω σχόλιο:

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλ. Αλαβάνος παρευρέθηκε σήμερα στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σχετικά με την απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής γιαι την λίστα των συμβούλων ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ

Σχετικά με την απόφαση του λεγόμενου «μισθοδικείου», ο Φώτης Κουβέλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τη σύγκληση του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής ζήτησε ο ΣΥΝ

Την καθυστέρηση της σύνδεσης των συστημάτων παροχής Φυσικού Αερίου αποδέχθηκε ο Υφυπουργός κατά τη συζήτηση.

Φασιστική επίθεση στα γραφεία της Πολιτικής Κίνησης Συνασπισμού Νέας Σμύρνης

08/11/2006

Αλέκος Αλαβάνος: "Οι αμερικανικες εκλογικές έδειξαν ότι το Ιράκ έχει γίνει ένα νέο Βιετνάμ για την Αμερική"

Απαράδεκτη προσπάθεια να μπλοκαριστεί ψήφισμα στη Γ. Σ. του ΟΗΕ για την άρση του αποκλεισμού της Κούβας

Ο Π. Λαφαζάνης, μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΝ, αναφερόμενος στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου του κ. Αλογοσκούφη, έκανε το παρακάτω σχόλιο:

Περιοδεία αντιπροσωπείας του ΣΥΝ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Ασκληπιείο Βούλας και συνάντηση με τη Διοίκηση και το Σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου

Συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου του ΣΥΝ Αλ. Αλαβάνου προς τον Ντανιέλ Ορτέγκα

07/11/2006

Ο Θοδ. Μαργαρίτης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ALPHA (Μπ. Παπαπαναγιώτου), σε ερώτηση για τα θέματα ανανέωσης στελεχών στον ΣΥΝ, μεταξύ άλλων, τόνισε:

Ο Π. Λαφαζάνης, μέλος της Π.Γ. και υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΝ, αναφερόμενος στις σημερινές δηλώσεις των κ.κ. Αλογοσκόυφη και Μπέζα, έκανε το παρακάτω σχόλιο:

Περιοδεία αντιπροσωπείας του Συνασπισμού στο Γενικό Κρατικό.

Πολιτική η δίωξη σε βάρος του προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ

Σχετικά με την απόφαση για χορήγηση ελληνικής υπηκοότητας στους προερχόμενους από την Αλβανία έλληνες ομογενείς

06/11/2006

Ο πόλεμος στο Λίβανο ήταν πόλεμος εναντίον αμάχων

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλ. Αλαβάνος μαζί με το μέλος της ΠΓ του κόμματος Π. Τριγάζη υπεύθυνο για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρέσβη της Γαλλίας κ. BRUNO DELAYE.

Ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέκος Αλαβάνος, έκανε την εξής δήλωση σχετικά με την καταδίκη σε θάνατο του Σαντάμ Χουσεϊν

Σχετικά με την αυριανή συζήτηση στο Συμβουλίου των Υπουργών Εργασίας της Ε.Ε. της οδηγίας για το ωράριο εργασίας

Σχετικά με την φθινοπωρινή Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις οικονομικές εξελίξεις σχετικά με την Ελλάδα

05/11/2006

Ολοκλήρωση εργασιών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ

04/11/2006

Δήλωση του Βαγγέλη Αποστόλου, μέλους της Π.Γ. του ΣΥΝ, υπεύθυνου για θέματα Τοπ. Αυτοδιοίκησης για τα γεγονότα της Αμαρύνθου

Το τμήμα Γυναικών του ΣΥΝ καταδικάζει με αποτροπιασμό την αιματηρή επίθεση των Ισραηλινών κατά των Παλαιστινίων γυναικών στην πόλη Μπειτ Χανούν, στη λωρίδα της Γάζας.

03/11/2006

Ρατσιστικό κύμα...

02/11/2006

Αποσπάσματα συνέντευξης του Προέδρου του Συνασπισμού Αλ.Αλαβάνου στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ 106,8

Νέα σκληρή καταδίκη...

Ομιλία και δευτερολογία του Προέδρου της Κ.Ο.του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέκου Αλαβάνου κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την εξωτερική πολιτική

Συνδιάσκεψη της ΓΕΣΑΣΕ με θέμα: «Η Ευρωπαϊκή Γεωργία στην Παγκόσμια Αγορά- Νέες προκλήσεις για τους νέους αγρότες»

01/11/2006

Ο Παν. Λαφαζάνης, μέλος της Π.Γ., υπεύθυνος οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής του ΣΥΝ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Αλογοσκούφη για το φόρο χρηματιστηριακών συναλλαγών και το Δ΄ ΚΠΣ, έκανε την παρακάτω τοποθέτηση:

Συγχαρητήρια Συνασπισμού στου Λούλα και και Παρβάνοφ

Σχετικά με την επίθεση των ΜΑΤ στους δασοπυροσβέστες, ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, που συμμετείχε στην κινητοποίησή τους, δήλωσε τα εξής:

Σχετικά με το σχεδιασμό για την ίδρυση εκκλησιαστικών σχολείων υπό την αιγίδα της ελληνικής εκκλησίας, ο Ν. Βούτσης, υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του ΣΥΝ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το Τμήμα Γυναικών του Συνασπισμού εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τον βιασμό της μαθήτριας στην Αμάρυνθο της Εύβοιας από συμμαθητές της και την αγανάκτησή του για την διαχείριση του θέματος.